Siirry pääsisältöön

Meistä

tilitoimisto SOLIDO:n tarina sai jatkoa, kun kolme tilitoimistoa yhdistyivät alkukesästä 2021.

Saara Hyyppä ja Ilkka Mettomäki yhdistivät omat tilitoimistonsa sekä hankkivat tilitoimisto solidon liiketoiminnan, jonka juuret ulottuvat yli vuosituhannen vaihteen. Heidän mukanaan myös tilitoimisto solidon:n toimintatavat on tuotu modernien tilitoimistostandardien mukaisiksi!

Yrityskaupan myötä syntyi enemmän kuin osiensa summa: vankka talousasiantuntijoiden tiimi, joka tuntee niin pienyrittäjän hasteet kuin suurempien yritysten tarpeet, lisävoiminaan Solidon henkilöstö, tarjoten jokapäiväisiä palveluita skaalautuen myös suurempien yritysten tueksi.


Tunnemme asiakkaidemme liiketoiminnan ja tiedämme sen tarpeet. Osaamme auttaa lähes missä tahansa ongelmassa, ja siinä missä oma asiantuntijuutemme päättyy, laajan yhteistyöverkostomme taidot alkavat. Hoidamme tarvittaessa yrityksesi talouden kaikki osa-alueet, jotta voit keskittyä siihen missä itse olet parhaimmillasi.


Meihin voit luottaa, sillä sydämemme sykkii sinun yrityksesi tahdissa. Yhdessä olemme vahvempia. Ota rohkeasti yhteyttä niin tutustutaan!