fbpx
Siirry pääsisältöön

Ohjelmistoesittely

SOLIDOn sähköisen taloushallinnon ratkaisut perustuvat Heeros-tuoteperheeseen. Heeros sisältää ohjelmisto-moduuleja, joita voi yhdistellä toisiinsa oman yrityksen toiminnan ja tarpeiden perusteella. Niitä on helppo myös vaihtaa tai lisätä toiminnan kehittyessä tai muuttuessa, sekä yhdistää muihin taloushallinnon tai toiminnanohjauksen ohjelmistoihin ja rajapintoihin.


Heeros on selainpohjainen ja siten käytettävissä millä tahansa laitteella ja missä vain. Sen käyttöliittymä on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja se on käytettävissä useilla kielillä. Päivitys tapahtuu automaattisesti ja käytössä on aina viimeisin versio ohjelmistosta.


Heeroksen monipuolisiin toimintoihin sisältyvät mm. paperi- ja pdf-laskujen optisen tulkinnan, digitaalisen osto-, matka- ja myyntilaskujen käsittelyn, arkistoinnin ja kirjanpidon, sekä työaikaraportoinnilla tehostetun palkanlaskennan. Kattavat tuki- ja koulutuspalvelut tekevät ohjelmistojen käyttöönotosta vaivatonta ja päivittäinen käyttö sujuu ilman ongelmia.

LUE LISÄÄ HEEROKSESTA

HEEROSproducts