fbpx
Siirry pääsisältöön

Palkanlaskenta ja palkkahallinto

Huoletonta palkanlaskentaa

Kullekin ansionsa mukaan – me huolehdimme, että palkanlaskennassa kaikki menee oikein! Seuraamme työehtosopimusten muutoksia ja palkkataulukoiden päivityksiä säännöllisesti, jolloin voimme varmistaa, että palkat maksetaan aina oikealla tuntipalkalla toteutuneiden tuntien mukaan.

Uuden työntekijän rekrytointi

Uuden työntekijän palkkaaminen on pk-yrityksessä aina iso asia. Palkanlaskennan palvelumme kattavat myös avustamisen kaikissa työsuhteen vaiheissa. Sinun ei tarvitse huolehtia työsopimuksen muotoilusta – me autamme! Laadimme sopimukset yhdessä kanssasi tai tarkistamme jo laatimasi sopimukset.

Palkkahallintoa ulkoistettuna

Voimme hoitaa koko palkkahallinnon puolestasi – tai jos haluat, riennämme apuun vasta kun tarvitset asiantuntijan näkemystä työsuhteiden erityistilanteissa kuten sairauspoissaolojen tai vanhempainvapaiden kohdalla. Ja vaikka hoitaisitkin kaiken itse, voit kiperän paikan tullen aina kysyä meiltä neuvoa!

Palkkahallinnon ulkoistaminen kokonaan tai osittain antaa sinulle aikaa keskittyä ydintoimintaasi – meidän apuumme voit luottaa, sillä sydämemme sykkii sinun yrityksesi tahdissa!

Valitse avuksesi Heeros

Kotimainen taloushallinnon ohjelmisto Heeros on helppokäyttöinen ja tietoturvallinen valinta henkilöstöhallinnon HR-ohjelmistoksi isommille työnantajille. Yhdistettynä ePalkat -palkanlaskentaohjelmaan se sujuvoittaa pk-yrityksen palkanlaskentaa ja kokoaa tärkeän HR-tiedon kätevästi yhteen paikkaan.

Heeroksen ePalkat-portaali tukee monipuolisesti palkkatietojen tuontia eri lähteistä.